Αρχική » Υπηρεσίες » Γυμναστήριο

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Το Elpida Resort & Spa, υποδέχεται καθημερινά τους ασκούμενούς του σε μια μεγάλη και υψηλής ομορφιάς έκταση που περιλαμβάνει Gym Area, με θέα προς την εσωτερική & εξωτεική πισίνα, εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας καρδιοαναπνευστικά μηχανήαματα (διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικά), καθένα από τα οποία διαθέτει ατομική TV, καθώς και τα πιο σύγχρονα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και ελεύθερα βάρη και όμορφη αίθουσα με μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, δυναμικών και εναλλακτικών.

Interval & Cross Training

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος καρδιαγγειακής άσκησης με διαλείμματα, κατά την οποία εναλλάσονται διαστήματα μεγαλύτερης έντασης με διαστήματα μικρότερης έντασης για ανάκαμψη! Ένα από τα καλύτερα μαθήματα για αδυνάτισμα, κατανάλωση θερμίδων, κάψιμο λίπους, χτίσισμο αντοχής σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας την εξάσκησή μας πολύ πιο ενδιαφέρουσα!

Power Bars

Είναι η άσκηση μυϊκής αντοχής, δύναμης και τόνωσης! Κανένα άλλο πρόγραμμα Functional Training στον κόσμο με μπάρες στην αίθουσα δεν μπορεί να συγκριθεί με το Power Bars! Οι συνδυασμοί των ασκήσεων με βάρη το χαρακτηρίζουν ως την κορωνίδα των ομαδικών προγραμμάτων! Δοκιμάστε το, θα γίνει το αγαπημένο σας!

Intermediate (1&2 Level) - Advanced Pilates (2&3 Level), free of Props

Ένα έξυπνο μάθημα Pilates που συνδυάζει ασκήσεις με ελεύθερο το βάρος σώματος ή χρησιμοποιώντας miniball-fitball-ring-elastic-towel! "Δύναμη - ευκινησία - σύσφιξη"! Δώστε σχήμα και συμμετρία στο σώμα σας χωρίς καθόλου κραδασμούς αλλά με πολύ ένταση, χαρά και κέφι!

Dynamic Yoga

Αν αγαπάς την άσκηση μέσω της δυναμικής Yoga, θα αγαπήσεις και αυτό το πρόγραμμα. Αναπνέουμε σωστά, νοιώθουμε το σώμα μας να ξυπνά και το μυαλό μας να χαλαρώνει με ασταμάτητες πόζες!

Circuit Training (New)

Στην κυκλική προπόνηση εκτελούνται προσεκτικά και διαδοχικά, επιλεγμένες ασκήσεις χωρίς ενδιάμεσο διάλειμμα. Επιτυγχάνεται βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της καρδιοαναπνευστικής αερόβιας ικανότητας, της δύναμης και χάσιμο λίπους!

Jump Rope (New)

Εξαιρετικός συνδυασμός άσκησης και ψυχαγωγίας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάνοντας 15 λεπτά προπόνηση με το κλασσικό σχοινάκι γυμναστικής μπορείτε να πετύχετε εξαιρετική λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού σας συστήματος.

AquaFit Υδρογυμναστική

Το περιβάλλον του νερού αποτελεί μία ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας και ευεξίας συνδυάζοντας την ευκολία της κίνησης και των πολλαπλών πλεονεκτημάτων του!!! Είναι κατάλληλη μορφή άσκησης για μυοσκελετικές παθήσεις και διευκολύνει τον έλεγχο της ισορροπίας ενώ είναι ιδανικό πρόγραμμα για άτομα με αυξημένο σωματικό βάρος. Έχει σημαντικά οφέλη σε εγκύους καθώς προσφέρει ενδυνάμωση και σύσφιξη, βελτίωση της φυσικής κατάστασης ενώ ασκείται και ένα συνεχόμενο μικρομασάζ στην επιφάνεια του δέρματος όσο το σώμα του αθθλούμενου βρίσκεται μέσα στο νερό. Θα σας προσφέρει επίσης ευεξία, διάθεση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια του μαθήματος και όχι μόνο!

Baby Swimming

Η βρεφική κολύμβηση (baby swimming) είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα παιδαγωγικών μαθημάτων κολύμβησης και δεξιοτήτων ναυαγοσωστικής με την μορφή παιχνιδιού, το οποίο απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας 5 μηνών έως 4 ετών, υπό την καθοδήγηση ειδικευμένου προπονητή βρεφικής κολύμβησης (baby swimming). Τα οφέλη είναι ανεκτίμητα από την συμμετοχή του βρέφους στην αθλητική αυτή δραστηριότητα, η οποία είναι προσαρμοσμένη στις δυνατότητες και τις ανάγκες της ηλικίας του. Είναι το μοναδικό άθλημα που μπορούμε να κάνουμε από την στιγμή που γεννιόμαστε! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το "Κολυμβητές από κούνια"

Personal Training, Δραστηριότητες στη φύση (πεζοπορία, ποδηλασία), Ευρύχωρα και πολυτελή αποδυτήρια, Θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα με προγράμματα aqua, Sauna, Jacuzzi, Steam Bath & Hamam, Spa, Εξωτερική πισίνα, Γήπεδα Tennis, Basketball, Beach Volley, Πάρκινγκ

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ: 9:30-12:30 & 17:30-22:30 | ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ: 9:30-12:30 & 14:30-10:30 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:30-12:30 & 16:30-22:15

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ SPA

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ: 15:00-23:00 | ΚΥΡΙΑΚΗ: 11:00-19:00

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AQUAFIT ΥΔΡΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ: Aqua with dumbbells | ΤΕΤΑΡΤΗ: Aqua interval training | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Aqua with noodles | Όλα την ίδια ώρα: 10:30-11:30

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
9:30 -10:30 Interval / Circuit Cross Training BodyArt, Advance Pilates Power Bars
16:30 - 17:30 Power Bars Elpida Fitball Dynamic Yoga / BodyArt
18:15 - 19:05 Intermediate Pilates Intermediate Pilates Abs-Hips
19:15 - 20:05 Interval Cross Training Aerobic Tae Boxing Dynamic Yoga Power Tubes
20:15 - 21:05 BodyArt Power Bars Power Bars Power Bars Jump Rope (New)
21:15 - 22:15 Power Bars Advance Pilates Yogilates Circuit Training
Ανάλογα με τις ανάγκες του γυμναστηρίου το πρόγραμμα μπορεί να μεταβληθεί.
ΤΙΜΕΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ**
3 ΜΗΝΕΣ 200€ ατομικό / 150€ οικογενειακό 25€
6 ΜΗΝΕΣ 360€ ατομικό / 270€ οικογενειακό 25€
12 ΜΗΝΕΣ 600€ ατομικό / 450€ οικογενειακό 25€
** Προαιρετικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ