Αρχική » Υπηρεσίες » Αθλητικές εγκαταστάσεις

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Για τους επισκέπτες του Elpida Resort & Spa που αναζητάνε έναν καλό λόγο για να ξεκολλήσουν από τον καναπέ και να γυμναστούν αποτελεσματικά, είτε απλά θέλουν να περάσουν μερικές ευχάριστες ώρες με φίλους, παίζοντας και περνώντας ευχάριστα, τα τα γήπεδα τέννις, καλαθοσφαίρισης και beach volley είναι η ιδανικότερη επιλογή. Συνδυάστε λοιπόν την άσκηση με την ψυχαγωγία!!

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από δύο διπλά γήπεδα tennis, ολυμπιακών διαστάσεων, ένα γήπεδο μπάσκετ κανονικών διαστάσεων και ένα γήπεδο για beach volley!. Το κάθε γήπεδο έχει ένα περιθώριο 5 μέτρων πίσω από την τελική γραμμή (baseline).

Η ειδική επίστρωση των γηπέδων καθώς και το υπόστρωμα τους βοηθά στην απορρόφηση των κραδασμών ώστε οι αθλητές να μην επιβαρύνουν το σώμα τους και να αποφεύγουν τους τραυματισμούς. Τα γήπεδα είναι ιδανικά για αθλητές όλων των ηλικιών και δεξιοτήτων. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι επαγγελματίες παίχτες μπορούν να αθληθούν χωρίς τον κίνδυνο που προκύπτει από ένα «σκληρό» γήπεδο.

Το γήπεδα διαθέτουν αναψυκτήριο, αποδυτήρια, ντους, τουαλέτες και χώρο για να αφήνετε με ασφάλεια τα πράγματά σας. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει εύκολη πρόσβαση και άνετο parking.

Ώρες λειτουργίας 8 π.μ – 12μ.μ καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ